Friday, 27 January 2012

Update : Project Awesome - Update : 30/1/2012


Posting saya semalam pasal PROJECT AWESOME kan?? Saya dengar penyertaan dah ramai dan yang paling best pagi tadi dapat respond dari Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussin melalui twitternya. Awesome kan? Dan saya difahamkan oleh BFF saya yang ada ramai lagi yang akan mereka approach untuk menyertai project ini. Dan..Kalau korang semua nak mana-mana selebriti menyertai project ni pun just name it. Mereka akan cuba sedaya upaya mereka untuk mengajak selebriti yang korang nakkan. Hei! Imran ajmain pun turut respond  taw..Haa...Fun right? Apa lagi?

Saya dah mulakan menangkap untuk PROJECT AWESOME pagi tadi. Mangsanya adalah opismet lah kan. Dengarnya jugak PROJECT AWESOME ni jugak akan di sambung tarikhnyake 12 Februari 2012 sebab penyertaan yang sangat menggalakkan. Awesome kan?? BFF saya pun gigih snap picture makcik cleaner indon kat opis saya taw!! :P

Hasil tangkapan saya pagi tadi..Esok masih ada lagi!















Updated 30/1/2012:
with Author Damya Hanna

Singgah Petronas terus sambar!

Staf Ayam Penyet IOI Mall






Tengah main badminton, terus sambar lagi hadek2 ni





















No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998