Monday, 20 February 2012

Bulan Ditutup Awan

Ada 3 version. Semuanya saya suka. Ni tengah dengar semua version berulang-ulang!Ini version YUNA ZARAAI. Ada pembaharuan sedikit dalam musicnya. Boleh buatkan bahu bergoyang. Menyenangkan hati saya sedikit yg sedang gundah gulana.Ini pulak version ANIS SALWA. Juara Bintang RTM kalau tak silap saya. Suaranya lemak merdu. I like!! Bergetar dada mendengarnya.Ini pula adalah ROKIAH WANDA. Penyanyi asal. Suka dengar suara sengau-sengaunya.

Pilihan anda?? Kiranya anda peminat lagu lama, dengarlah!!..

1 comment:

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998