Monday, 26 March 2012

Betul Punya Malas

Malasnya nak berblog tapi saya salahkan idea yang tak ada.

Malas berblog saya salahkan kesibukan saya akhir-akhir ni.

Hari ni abah jalani pembedahan dan Pak Incek menemankan di bilik bedah. Sweet sangat rasanya. Harap abah tak apa-apa. 

Day before, Pak Incek belanja kami semua makan di kg Baru kat Tomyam 3000. Sebab abah kata nak makan-makan ramai-ramai sebelum kene bedah. Hahaha..

Eh! Apa motif malas blogging dengan Pak Incek teman abah di bilik bedah? Pastu tiba-tiba cerita makan tomyam. 

Haishh!!

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998