Thursday, 12 April 2012

Oh Lala Marc Jacob

Entry pendek ucapan terima kasih kepada Pak Incek.Bungkusan orange yg disertakan sekali dengan bunga putih tu tetap cantik walau sebenarnya sekuntum bunga tu dah patah. Cepat-cepat snap gambar sebelum kuntuman jatuh terkulai..:P


Walau tak tau ianya sempena hari apa hadiah tu diberi (mengikut Pak Incek sebagai tanda sayangnya makin bertambah haritu and katanya nak belajar romantik sbb saya selalu cakap Pak Incek tak romantik)..Hahaha..

Takde hadiah2 mengejut dipetang hari lepas balik dari kerja yang mencengkam minda pun ma tetap sayang b dunia akhirat. Love u so much!2 comments:

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998