Monday, 14 January 2013

S-26 SMA Gold Step 1

My omel-omel sebelum minum formula milk Frisolac, saya beri Biolac. Sebelum tu saya beri omel-omel S-26 SMA Gold Step 1 kononnya nak bagi sama apa yang diminum ketika di pusat perubatan. Rupanya tak serasi dengan omel-omel. Sebab tu bertukar kepada Biolac tapi atas nasihat doc Biolac tak ada khasiat, saya bertukar sekali lagi kepada Frisolac. Sampai harini najis omel-omel ok je. Lembut je tak keras pun.
Hubs fikir sebab awal minun di pusat perubatan dengan S-26 tu okay, Pak Incek tanoa bincang dengan saya terus beli stok 2 sebab kebetulan manjaku kat area rumah mak ada buat sale. Baru bukak sekotak, minum pun adalah dalam 2 hari omel-omel tak serasi. Terus lah terbiar kita yang dah dibuka tu. So, apa nak buat dengan kotak yang masih belum dibuka tu? Nak let go lah kalau ada yang nak beli. Tapi kena ingat ya, S-26 SMA Gold Step 1 lah. Baby yang dah minum step 2 tak bolehlah reverse balik. Harga RM56.90 including postage. Sapa cepat saya post! Hahah...email me at azaupm@yahoo.com.sg kalau berminat. Nak lagi mudah wassap je 0193345290.

Okay.. Salam kasih sayang semua.

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998