Wednesday, 29 May 2013

Makan-Makan Memang Kehebatan Keluarga Kami

Makan-makan memang aktiviti paling hebat untuk saya. Makan-makan-makan. Tapi selalunya aktiviti makan-makan ni mesti dengan keluarga. Makan berdua dengan Pak Incek ni kurang syoknya. Mesti nak ajak adik-adik semua. Dalam sebulan tu paling kurang pun 3 kali makan ramai-ramai. Perangai kami adik beradik suka jalan ramai-ramai, makan ramai-ramai. Bukan adik beradik je, angkut sekali dengan laki masing-masing dan anak masing-masing. Bawak sekali mak abah. Takut mak abah tak larat, sewakan wheel chair dan adik tukang tolak. Hehehe..
Ni makan kat JM Beriani Bangi Last Week

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998