Wednesday, 29 May 2013

Mari MenafsirApa yang terlintas di fikiran korang dengan dua lukisan ini ??? Ini bukan kelas tadika ye puan-puan walau terang nyata lukisan tu dilukis dengan crayon.

 Kalau korang baik hati cuba tafsirkan. 

Attend kursus dan penceramah mintak lukiskan 3 perkara.
1. Gambarkan perasaan marah (Yang ni tak snap pun)
2. Gambarkan perasaan suka (Photo no. 2)
3. Lukiskan rahsia hati (Photo no. 1)

APa yang korang fikirkan dengan melihat lukisan ni???

No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998