Thursday, 13 June 2013

Comfortable Mini Home Office Design

Tengahari sambil mempump untuk kesayangan, boring jugak kan kalau duduk gitu je. Sambil tu layanlah internet. 

Selak sana selak sini ternampaklah benda ni. Dah lama dah teringin sangat tapi tak tau nak cari kat mana. Lagi pulak harganya mesti mahal. Kene kumpul RM dulu. Mana mau rembat macam tu je. Malaslah nak merengek kat Pak Incek nak beli keinginan kita sendiri. 

Dah terbayang kalau dapat mende ni nak replace computer table kayu cekelat yg outdated tu.
Sebenarnya benda ni saya suka sebab kalau letakkan di satu ruang, orang tak tau pun tu workstation kita di rumah. 
Lepas pakai tutuplah. Ornag ingat cabinet la kan. 
Sesuai sangat untuk rumah yang comel macam rumah saya tu. Haiii..

Mana nak cari eik ????




No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998