Tuesday, 11 June 2013

Jalan-Jalan Pullman Putrajaya Pastu Makan di Soul Garden IOI Mall

Cerita last weekend juga 9hb Jun 2013. Ingatkan taknak kemana-mana nak berehat je di rumah. Takde makne nak duduk rumah je ye. Nak jugak keluar berjalan-jalan. Walau dekat nak jugak la kan. Lepas asar dalam 5.30 pm dah standby kat Pullman.
Alhamdulillah bertiga

3 beradik gila

Pantai buatan tengah bandar - Pullman Putrajaya. Kalau kesini kan banyak sangat orang photoshoot untuk pengantin. Haritu je lebih 6 couple shoot. Lokasi dah dekat-dekat jek. 

2 beras. oh no..biras yang kemana-kemana selalunya mesti together gether


Penat berjalan-jalan penuhkan perut pulak.

Kami lagi

Halfway macam dah semput. 

49.00/person member deduct 10% off

Muka senang hati jalan-jalan pastu makan-makan


No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998