Tuesday, 1 April 2014

Semoga Bertemu Penyelesaian

Bismillahirrohmanirrohim.
Assalamualaikum.

Jerebu berkurang
Alhamdulillah udara kian sihat

Namun,
#MH370 masih lagi tiada penyelesaian. 
Maklumat sentiasa berubah-ubah.
Apakah penamatnya? Apakah penghujungnya?
Walau hanya memandang dan mendengar, hati setiap dari kita pastinya sebak.

Dan,
Muncul pula 529 umat islam yang dihukum bunuh.
Allahuakbar..Pastinya bukan mati yang mereka gentarkan
Kerana syurga menanti mereka
Tetapi kerana sayangnya mereka dengan islam
Membara hati mereka

Semoga semuanya bertemu penyelesaian
Tiap kejadian
Tiap yang berlaku adalah rahsia ALLAH S.W.T
Tiap yang terjadi ada hikmahnya
Tiap yang datang adalah kerana kasih sayangNYA kepada kita
Semoga kita tidak lelah mengharungi..
Amin..

Nak promote shawl yang terbaru. 42 pilihan warna, panjang yang sangat sesuai untuk menutup dada. Kalau shawl pendek payah pulak nak tutup dada kan? Ni semua adalah hasil tangan sendiri. Bukan berniat nak menambah semak pasaran online, ianya muncul kerana minat yang mendalam. Model adalah kalangan orang biasa, pinjam adik sementara. Secara jujurnya, kalau kita biasa-biasa, pakai shawl sehebat mana takkan jadi secantik Rozita Che' Wan. Gambaran yang diambil adalah untuk menterjemah realitinya. Kalau berminat, tekan butang tab Sweet Gorgeous Scarf di atas dan bershoppinglah. Tak mahal pun cuma RM30 dengan kelebaran bidang 60 dan kepanjangan 1.8 meter. Macammana nak order?  SMS/Whatsapp 019-3345290/018-2592439/018-2673537 atau email sweetgorgeousscarf@yahoo.com. Kalau nak tengok kat Facebook pun boleh Facebook/SweetGorgeousScarf dan kalau nak tengok kat Instagram type je sweetgorgeousscarf. Selamat membeli! ♥♥♥♥



No comments:

Post a Comment

Anda memang awesome. Sebab itulah anda komen entry saya.

PENAFIAN @ DISCLAIMER

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di alenewphase.blogspot.com ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada alenewphase.blogspot.com. SEKIAN.

Adalah dimaklumkan sekali lagi apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998